Subota, 25. Veljača 2017, Skopje, PACO OSUNA во Вип Арена БОРИС Трајковски, сабота 25 февруари

iz 25. Veljača 2017 - 22:30
do 26. Veljača 2017 - 5:30
Prikaži kartu
1080 ljudi koji pohađaju
opis događaja
SUN PRODUCTION со особено задоволство го најавува најдобриот настан за првата половина на годинава...

За прв пат во Скопје гостува еден од најреспектираните дј-и во моментов, шпанскиот супер стар дј, продуцент и техно великан:


PACO OSUNA
www.facebook.com/PacoOsunaOfficial
www.pacoosuna.com
www.twitter.com/paco_osuna
www.soundcloud.com/paco-osuna
www.instagram.com/pacoosuna
www.youtube.com/user/pacoosuna8
www.residentadvisor.net/dj/pacoosuna
www.pro.beatport.com/artist/paco-osuna/15598
www.open.spotify.com/artist/6vdIozDDsH4uJEAHN8tyS3

Prikaži više


Домашна поддршка:

NIKIFOR
www.facebook.com/Dj.Nikifor
www.instagram.com/djnikifor/
www.youtube.com/channel/UCku1zS2umgzukfMmzCtIGLw
www.mixcloud.com/djniki4100
www.soundcloud.com/djniki4100

Најдобриот RCF Line Array Sound System, најдоброто светло големо ЛАСЕР шоу, лед скринови и многу повеќе...

Сабота 25 февруари 2017
ВИП АРЕНА БОРИС ТРАЈКОВСКИ
(мала сала)
Старт: 22:30

Влезници во претпродажба по супер промотивна цена за првите 500 влезници од 500 денари, а потоа 600 денари, во ПОЛА ЈУГОТОН и www.kupikartizase.com продажните места низ целата земја.


Можност за резервација на висока маса:
4 ВИП влезници и ваучер за пијалок со флаша по избор - 4000 денари!!!
(резервациите се во строго ограничен број)

Информации 075 975 488!!!

PACO OSUNA во Вип Арена БОРИС Трајковски, сабота 25 февруари, Skopje događaj

Pronaći više zanimljivih događanja
Dobiti preporuke o događajima na temelju svoje Facebook ukusu. Nabavite ga sada!Pokaži mi odgovarajuće događaje za meneNe sada