Utorak, 23. Siječanj 2018, Hrvatska, Sri Sri Yoga Rabotilnica vo Radovish

iz 23. Siječanj 2018 - 17:00
do 31. Siječanj 2018 - 19:00
5 ljudi koji pohađaju
opis događaja
Sri Sri Yoga Работилница во Радовиш
Уникатна можност, позитивно и праволно да се исполниш себе си, да ги истражуваш своите вистински потенцијали....
Здивот е врската помеѓу телото и умот, тој е клучот за справување со нашиот ум и негативните емоции, тој е иструментот со кој купуваме време и здравје!

Термини за работолницата: 23; 24; 25; 30 и 31 Јануари од 17 до 19часот
(присуството е задолжително за сите денови додека трае работилницата).
Место на одржување на работилницата: Факутлет Гоце Делчев, во центарот на Радовиш
Цена на работилницата: Цената за 5 дневната работиница е 1.000,оо денари, оние кои сакаат да ја повторуваат работилницата 600,00 ден.
Содржина на работилницата:
Оваа 10 часовна работилница овозможува добро и длабоко искуство во сите аспекти на Yогата, вклучувајќи:
• Подмладувачки Yога асани
• Енергизирачки Pranayamas
• Преполни со радост медитации - Blissful Meditations
• Развивање на индивидуална Yога пракса
• Практични диет совети

Prikaži više
• Вовед во Ајурведата
• И уште многу друго....
Што ќе добиеш за себе:
• Едноставно и забавно Yога искуство;
• Практично и применливо знаење за одржување на сопственото здравје;
• Систематска Yога пракса со внимание задржано на себе.
Што е потребно:
Удобна облека за вежбање, простирка за под, топла пoкривка и желба да направите нешто за себе.
Што следи потоа:
Регуларно неделно Sri Sri Yoga практицирање и утврдување во Yога искуството;
Работилницата ја води Теодора Костовска – сертифициран Sri Sri Yoga учител.

Sri Sri Yoga Rabotilnica vo Radovish, Hrvatska događaj

Brkovi u Domu sportova

Brkovi u Domu sportova

Subota 20. Listopad 2018
110 shares
Krankšvester u Domu sportova

Krankšvester u Domu sportova

Subota 27. Listopad 2018
91 shares
Annihilator i gosti / SKC Fabrika, Novi Sad
Ponedjeljak 12. Studeni 2018
85 shares
Космај - Пешачка тура 3/11/2018
Subota 03. Studeni 2018
63 shares
Annihilator / 11.11.2018 / Boogaloo / Zagreb
Nedjelja 11. Studeni 2018
56 shares
Nipplepeople u Rijeci
Subota 20. Listopad 2018
33 shares
5. Sarmijada / Bačka Topola
Nedjelja 04. Studeni 2018
31 shares
Havana en Belgrado 8
Četvrtak 08. Studeni 2018
25 shares
Polyglot Conference Ljubljana 2018
Petak 26. Listopad 2018
25 shares
Lav V Operation BLACK ROCK
Subota 27. Listopad 2018
22 shares
Pronaći više zanimljivih događanja
Dobiti preporuke o događajima na temelju svoje Facebook ukusu. Nabavite ga sada!Pokaži mi odgovarajuće događaje za meneNe sada