Četvrtak, 12. Rujan 2019, Kolegji AAB, HACK to L|EARN and PROTECT

iz 12. Rujan 2019 - 8:30 do 17:00

Kolegji AAB

Prikaži kartu
0 ljudi koji pohađaju
opis događaja
Lajme të mira për Hakerët Etik apo pasionistët e sigurisë kibernetike!
FINDBUG në bashkëpunim me Kolegjin AAB organizon konferencën rajonale me temat më interesante në fushën e sigurisë kibernetike nga TOP 10-shja e ekspertëve të sigurisë kibernetike në mbarë botën.
A e keni ditur që Hakerët mund të:


Menaxhojnë nga largësia automjetin tuaj, ndalin frenat, lëshojnë zërin e muzikës, ndalin motorin


Ndërprejnë nga largësia sistemin elektrik, nxemjen qendrore të një qyteti


Pengojnë fluturimin e një aeroplani... 


Për tema të tilla në konferencën më atraktive në Ballkan

Prikaži više
"HAKO për të MËSUAR, FITUAR dhe NDIHMUAR"
Paralel me konferencën do të mbahet edicioni i 5-t i “THE DAY WHEN HACKING IS LEGAL” që mbledh hulumtuesit e sigurisë për një interval kohor prej 8 orësh për të raportuar zbrazëtira të sigurisë në programe specifike të cilat do të bëhen publike në ditën e garës.
Mundësi për të gjithë JU që të:
✅ dëshmoni aftësit e juaja, ✅ njiheni ndërkombëtarisht, ✅ zhvilloheni në karrier✅ mësoni nga eksperienca e TOP 10 expertëve të sigurisë në mbarë botën✅ garoni për çmimin Ethical Hacker of the Year..
Ky edicion sjell RISI, aplikimi bëhet online dhe vlerësimi është transparent dhe në kohë reale. Kushtet për pjesëmarrje janë vullneti i mirë dhe përfundimi i testit që kërkohet në procesin e regjistrimit.
(Hints: Crypto+Proxy) nuk nevoiten vegla të avancuara për skanim, sfida është e thjesht dhe më shumë PËR APLIKIM: është i limituar, BËHU pjesë e garës më atraktive në Balkan.

HACK to L|EARN and PROTECT, Kolegji AAB događaj

Štetje medvedov po Ljubljani

Štetje medvedov po Ljubljani

Subota 13. Siječanj 2029
1036 shares
Auditor i Brendshëm i Certifikuar
Utorak 08. Listopad 2019
2 shares
EMERSON STRING QUARTET
Utorak 01. Listopad 2019
1 shares
EDUfair Belgrade 2020
Petak 06. Ožujak 2020
1 shares
Summer Peak Festival 2020
Subota 22. Kolovoz 2020
1 shares
Projekt Made In-Land: Pogled prema zaleđu
Četvrtak 26. Rujan 2019
2 shares
Zagreb Free :) Walking Tour (in English)
Ponedjeljak 23. Rujan 2019
2 shares
Pronaći više zanimljivih događanja
Dobiti preporuke o događajima na temelju svoje Facebook ukusu. Nabavite ga sada!Pokaži mi odgovarajuće događaje za meneNe sada