Četvrtak, 16. Srpanj 2037, БУТЕЛ,ПАРЦЕЛА 27, КОНЦЕРТ НА СТОЛЕТИЕТО

iz 16. Srpanj 2037 - 20:00
do 17. Srpanj 2037 - 4:00

БУТЕЛ,ПАРЦЕЛА 27

702 ljudi koji pohađaju
opis događaja
ЌЕ НАСТАПАТ МНОГУ ПОЗНАТИ ЅВЕЗДИ ОД МАКЕДОНСКОТО НЕБО:JIMI HENDRIX,JANIS JOPLIN,THE DOORS FEAT.JIM MORRISON,MILES DAVIS & KEITH JARRETT DUET,BEYONCE,JAMES BROWN,BB KING,..И УШТЕ МНОГУ МНОГУ ДРУГИ...КАКО ВОДИТЕЛ НА КОНЦЕРТОТ ЌЕ БИДЕ ГОСПОДИНОТ STEPHEN KING,КОЈ ВОЕДНО ЌЕ ЈА ПРОМОВИРА СВОЈАТА НАЈНОВА КНИГА "HIGHWAY TO **** AND BACK..."...СЕ НАДЕВАМ ДЕКА СИТЕ ЌЕ ДОЈДЕТЕ И ЗАЕДНО ЌЕ УЖИВАМЕ ВО НАСТАНОВ...

МЕДИУМСКИ СПОНЗОР: ТЕЛЕВИЗИЈА А5,КАНАЛ 5+++,СИТЕЛ 7,РАДИО BUTEL,ВЕСНИКОТ "LIVE AND LET DIE" И УШТЕ НЕКОИ ПОСИТНИ РИБИ...

КАРТИ ВО ПРОДАЖБА: НА TOBACCO 4,NIGHT CLUB "BUTEL",CD SHOP "JOHN LENNON E ЖИВ" И КАЈ ШИТКАЧИТЕ

ЦЕНА НА КАРТИ:
ЗА VIP - 100 ГРЧКИ ДЕНАРИ
ЗА ТЕРЕН - 50 ГРЧКИ ДЕНАРИ
ЗА ТРИБИНА - 70 ГРЧКИ ДЕНАРИ
ЗА НАДВОР (САМО АУДИО) - 20 ГРЧКИ ДЕНАРИ

КАРТИТЕ СЕ ПУШТААТ ВО ПРОДАЖБА НА 21.12.2012,СЕ НАДЕВАМ ДЕКА НЕМА ДА ГО ПРОПУШТИТЕ ДАТУМОВ.ПОРАДИ ГОЛЕМА ЗАИНТЕРЕСИРАНОСТ,МОЖЕ ДА НЕМА КАРТИ,ПА ДА СЕ ЧЕШАТЕ...ТАКА ДА БИТНО Е ДА БИДЕТЕ ОВОЈ ДЕН СПРЕМНИ ЗА КУПУВАЊЕ КАРТА...ПОШТО АШ ПОСЛЕ...

ПРЕВОЗОТ СО THE MAGIC BUS НА THE WHO Е ОРГАНИЗИРАН БЕСПЛАТНО.СЕ ТРГНУВА ОД СОБОРНИОТ ХРАМ ВО 18 ЧАСОТ.ВОЗАЧ НА БУСОТ:RAY CHARLES.

Prikaži više

Е ТОА...АЈ СЕА БИДЕТЕ ТАКА!

КОНЦЕРТ НА СТОЛЕТИЕТО, БУТЕЛ,ПАРЦЕЛА 27 događaj

Sexy Asian Girls Videos
Subota 12. Listopad 2024
21 shares
20 rokov brácho!
Četvrtak 10. Rujan 2026
11 shares
Whatsapp Sexy Teen Girls Groups Hot Videos ***
Četvrtak 05. Siječanj 2023
178 shares
Whatsapp Hot Chat *** Group
Srijeda 15. Rujan 2021
153 shares
Sexy Inked Girls Nerdy Ladies Dirty Curvy Girl
Nedjelja 05. Svibanj 2024
9 shares
Pronaći više zanimljivih događanja
Dobiti preporuke o događajima na temelju svoje Facebook ukusu. Nabavite ga sada!Pokaži mi odgovarajuće događaje za meneNe sada